Scoala Postliceala
"Manolache Costache Epureanu"

Misiunea Scolii

     Scoala Postliceala "Manolache Costache Epureanu" isi propune crearea conditiilor de acces la o educatie de inalta calitate, pentru tinerii din zona Barlad, in vederea formarii ca oameni de caracter si profesionisti de cariera, in domenii solicitate pe piata muncii, in acord cu dimensiunea europeana a mediului concurential si standardele impuse de cerintele vietii.
     Serviciile oferite de scoala noastra au la baza egalitatea de sanse pentru toti participantii, formarea tinerilor ca cetateni activi dar si sprijinirea adultilor, pentru invatarea pe tot parcursul vietii, in vederea sporirii calitatii vietii si prosperitatea economica a regiunii.

Viziunea scolii

     Scoala Postliceala "Manolache Costache Epureanu" isi propune promovarea unui invatamant de calitate, modern si flexibil, stimularea creativitaii si a muncii in echipa, pentru a oferi un cadru profesional de formare in scopul dezvolaltarii mediului economic si sanitar al zonei.
     Totodata, in sensul integrarii invatamantului romanesc in contextul educational european, obiectivul Scolii Postliceale "Manolache Costache Epureanu" este de a desfasura o activitate generatoare de valori, avand ca finalitate formarea de cetateni activi, capabili sa se integreze cu succes in viata comunitatii romanesti si europene

Prezentarea scolii

     Scoala Postliceala "Manolache Costace Epureanu" este o unitate de invatamant particular, infiintata in anul 2013, de catre Asociatiei Ecologice Proeduc Birlad, un ONG avand in obiectul de activitate derularea de activitati de invatamant nivel postliceal si furnizarea de programe de formare profesionala continua.
     In anul 2013, in conformitate cu legislatia specifica din Romania, scoala a fost autorizata prin Ordinul MEN nr. 5072/17.09.2013 si functioneaza ca "unitate de invatamant cu personalitate juridica, de drept privat si de interes public, parte din reteaua nationala de invatamant".
      Ofera pregatire pentru patru calificari din: Domeniul: Sanatate si asistenta pedagogica, Nivel 3 avansat (cf. HG 866/2008) / Nivel 5 (cf. HG nr.918/2013), Forma de invatamant: cu frecventa (zi), Durata studiilor: 3 ani.

This template downloaded form free website templates